Έχετε ερωτήσεις?

Σας έχουμε απαντήσεις!Τι ταξιδιωτικά έγγραφα χρειάζομαι για να ταξιδέψω στην Σερβία;

Έγκυρο διαβατήριο (Να μήν έχει λήξει) ή Ελληνική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες αρκούν για τα ταξιδέψετε.

Ο κάθε επιβάτης είναι υπέυθυνος για τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και την ασφάλεια τους.  Σε περίπτωση απώλειας εγγράφων ή καθυστέρησης στα σύνορα κάποιου ατόμου πέραν του φυσιολογικού, το λεωφορείο θα πρέπει να συνεχίζει το ταξίδι του για την ομαλή μετάβαση στον προορισμό της ομαδική εκδρομής και χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα και στους υπόλοιπους συνεπιβάτες.


Πώς θα κάνω την κράτηση μου;

Για την κράτηση σας θα χρειαστούμε απο έσας το ονοματεπώνυμο – κινητο τηλέφωνο – e-mai όσων απο την παρέα σας θα συμμετέχουν στην εκδρομή.

Κρατήσεις γίνονται:
– Μέσω του website μας με χρήση PayPal (Visa – Mastercard).
– Τηλεφωνική κράτηση και μεταφορά μέσω τραπέζης.


Πότε και τι ώρα θα είναι η αναχώρηση για το Exit;

Η αναχώρηση για το Exit Festival θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου και ώρα 16:00 από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μετρό Μεταξουργείο).

Κατά σείρα θα γίνονται και οι στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς (Λαμία – Λάρισα – Βόλο – Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσους σταθμούς)


Πότε και τί ώρα είναι η επιστροφή απο το Exit Festival

Η Επιστροφή απο Σερβία (Novi Sad – Πρός Αθήνα) στις 13 Ιουλίου και ώρα 11:00.

Η άφιξη στο Novi Sad θα είναι περίπου 11:00 το πρωϊ 8 Ιουλίου (Τακτοποιήση – Ελεύθερη μέρα |  Γνωριμία με την πόλη)

Η επιστροφή στην Αθήνα Θα είναι περίπου 06:00 το πρωϊ στις 14 Ιουλίου.


Τι δεν πρέπει να έχω στις βαλίτσες μου κατα την διάρκεια της εκδρομής

– Απαγορεύμενα αντικείμενα όπως

Όπλα. (μαχαίρια – σιδερογροθιές – spray)

Ναρκωτικές Ουσίες.

Υγρά και ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάλη μετάβαση.

Σε περίπτωση ελέγχου επιβάτη στα σύνορα απο τις αρμόδιες αρχές και έυρεση απαγορεύμενων ουσίων ή αντικειμένων, ο επιβάτης θεωρείται ενημερωμένος και η μετακίνηση του λεωφορέιου συνεχίζεται κανονικά χωρίς τον ίδιο.


Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να λάβω μέρος στην εκδρομή;

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών.

Σε περίπτωση πού κάποιος είναι κάτω των 18 ετών και θέλει να λάβει μέρος στην εκδρομή για το Exit Festival, θα πρέπει να έχει υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής και απο τους δύο κηδεμόνες, στην οποία να αναφέρεται ότι του επιτρέπουν την συμμετοχή στην εκδρομή τις ημερομηνίες που λαμβάνει χώρα και οτι ουδεμία ευθύνη φέρει η οργάνωση της εκδρομής ή η οργάνωση του Exit Festival για τον ίδιο.

– Άτομα κάτω των 16 ετών χωρίς συγγενικό πρόσωπο σαν συνοδό, δέν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στην εκδρομή.


Απο την στιγμή που μπώ μέσα στους χώρους του Festival μπορώ να ξαναβγώ;

Το Exit Festival λαμβάνει χώρα σε έναν τεράστιο χώρο απόλυτα οργανωμένο με τουαλέτες – χώρους φθηνού φαγητού – ποτού και χαλάρωσης. Η οργάνωση του Festival δέν επιτρέπει την είσοδο σας σε αυτό αν βγείτε απο τις εξόδους μέχρι την επόμενη μέρα. 


Τα Hostel έχουν κοινά μπάνια;

Όπως θα δείτε και στα πακέτα Greece Goes to Exit Festival συγκεκριμένα hostel προσφέρουν δωμάτια με μπάνιο μέσα σε αυτά και άλλα hostel έχουν κοινόχρηστα μπάνια τα όποια καθαρίζονται καθημερινά


Πώς θα είμαι σίγουρος για το πακέτο που έχω κλείσει και τα festival pass;

Με το που κάνετε την αγορά του πακέτου επιλογής μέσα σε 48 ώρες θα παραλάβετε όλα τα  voucher συμμετοχής καθώς και το αποκλειστικό voucher με Barcode για το Festival Pass.


Πώς θα παραλάβω τα Festival Pass;

Με το που κάνετε την αγορά του πακέτου επιλογής μέσα σε 48 ώρες θα παραλάβετε όλα τα  voucher συμμετοχής καθώς και το αποκλειστικό voucher με Barcode για το Festival Pass. Το Festival Pass (βραχιολάκι – αδιάβροχο) θα το πάρετε την πρώτη μέρα άφιξης στο Exit με την προσκόμιση του voucher (Barcode) το οποίο θα πρέπει να έχετε φωτοτυπημένο ή στο κινητό σας μαζί με την ταυτότητα σας.


Τι ώρα ξεκινάει το Exit Festival καθημερινά;

Οι πύλες στο φρούριο του Petrovaradin ανοίγουν καθημερίνα περίπου στις 18:00.


Τι πράγματα δέν θα με αφήσουν να έχω μαζί μου μέσα στο Exit Festival;

Στήν είσοδο του festival γίνετε τυπικός έλεγχος απο αστυνομικούς οι οποίοι δέν αφήνουν να πέρασουν μέσα στους χώρους του exit: Φαγητά – Αλκοόλ – Μεταλικά αντικείμενα – πλαστικά μπουκάλια


Στο Camping ( Exit Village) θα χρειαστώ σκηνή;

Όλο τον απαραίτητο εξοπλίσμο για την διαμονή όσων επιλέξουν το exit village μπορούν να τον πάρουν μαζί τους απο την Ελλάδα στα πούλμαν της εκδρομής.

(Σκηνές – Στρώματα κλπ)

exit festival logo slider

Facebook